Home
Relatietherapie
o
Mediation
o
Therapie
o
Zakelijk
o
Uw therapeute
o
Contact
o
Links
o
1. Therapeut Woerden-Utrecht Dinsdag 6 Januari 2015
Praktijk Verus
Therapeut in Woerden-Utrecht is opgezet door Tjoekie de Valk-Netten (1959), Sociaal Psycholoog, Life Coach en Mediator.
 
Mijn opleiding tot psychosociaal therapeut heb ik vervolgens gevolgd bij de academie voor integrale mens wetenschappen. Ik heb hierna in de loop van de jaren veel studies gevolgd en kennis en ervaring opgedaan met een uitgebreid scala van psychotherapeutische gesprekstechnieken (therapievormen) zoals: Systeemtherapie, Cognitieve therapie, Gestalttherapie, EFT (Emotionally  Focused Therapy), Oplossingsgerichte psychotherapie, (RET) Relationele emotieve therapie, Provocatieve therapie, family Mediation en NLP.
Ondertussen heb ik heel wat jaren werkervaring als therapeut in Woerden en omgeving. Mijn praktijk wordt door  cliŽnten vanuit heel Nederland bezocht. Mijn werkwijze is telkens maatwerk.
Immers ieder mens is uniek!
 
 
 
 
 
 
Vaak wordt mij de vraag gesteld: wat is er zo leuk aan dit werk?
 
Het is voor mij telkens weer verrassend om te ontdekken hoe Uniek mensen zijn. Een kijkje mogen nemen in Ďde schatkamerí van cliŽnten. Hoe hebben mensen overleefd? Wat hebben mensen zoal meegemaakt, wat houdt hen bezig in het hier en nu, wat vinden mensen leuk en minder leuk, en bovenal wat staat mensen nu in de weg om weer uniek te kunnen zijn om in vrijheid en harmonie te leven? Wat is er nodig, wat moet er veranderen? Het geeft mij voldoening om mensen hierbij te kunnen en mogen helpen.
 
 
Tjoekie
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Top (of dubbelklik in de pagina)   Vorige Pagina